Det är jag som är Anna Torsdotter

Våren 1995 fick jag till mig att jag skulle starta…

… en alternativ förmedling. Jag och mina vänner upplevde att utbudet var stort och det var svårt att veta vem som var seriös och vad allt handlade om. Jag hade då utbildat mig till Studie- och Yrkesvägledare och mina vänner tyckte att jag var som klippt och skuren att starta en sådan förmedling. Jag hade provat på väldigt många olika terapier och skapandet stort nätverk redan med många terapeuter. Eftersom jag trots färdig yrkestitel inte fick något jobb som SYO, låg det nära till hands att starta verksamheten. Från ingen kunskap alls om att bygga hemsidor, fick jag gudomlig hjälp med det. Och på 14 dagar hade jag en första hemsida i november 1995.

Jag bodde i Malmö och startade med terapeuterna där.

Jag lusläste telefonkatalogen, för några hemsidor på svenska fanns knappt alls på denna tiden. Ringde upp och besökte terapeuterna på deras mottagningar, presenterade dem sedan på hemsidan. De blev listade under riktnummer, postnummer, ort och på de metoder de gjorde. Alla ville vara med och det var en rolig tid att samla in all information, kategorisera och presentera det på hemsidan.

Sju år tog det…

Att det skulle ta tid innan det skulle bära, försökte jag inte tänka på utan körde på. Jag utökade kontaktnätet med att besöka alla mässor och sprida infon om förmedlingens existens i alla möjliga och omöjliga sammanhang. Då kunde man annonsera i telefonkatalogen och det gjorde jag, skaffade också en registreringsskylt som det stod AJKON på och en snygg gulorange logga på den då svarta bilen.
Hemsidan blev mycket välbesökt och nyhetsbrevet gick ut till ca 7000 personer. I september 2008 signade jag upp för en nya superfin hemsida för 50.000kr, en vecka senare kom börskraschen och jag tappade hälften av mina kunder. Då hade fler och fler upptäckt möjligheterna med internet och mindre nogräknade annonssidor lockade över mina kunder till sin verksamhet. Jag orkade inte argumentera och tappade mer och mer energi, november 2013 skrev jag det sista nyhetsbrevet och la sen ner den delen av mitt företag. Då hade jag 2010 utbildat mig till sexsibilitycoach och jobbade vidare som sådan. Om den resan berättar jag i en podd som heter Nyfiken på tantra!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen